Saturday, 2 June 2012

Memoir never lose

Berakhir sudah semester 3 di CFS IIUM meninggalkan 1001 kenangannya sama ada manis ,masam, tawar ,pahit segalanya terungkap di sini.Tidaklah aku lupakan selama setahun aku berada di sini ku belajar erti hidup susah pahit getir senang menadahi hujanan metropolitan Kuala Lumpur.Di sinilah ku kenal erti kawan dan lawan siapa mencabar kita dalam liku liku hidup seterusnya.

Bersama budak studio setelah menghabiskan projek terakhir.

                           

And next is 

Jadi setelah tamatnya apakah aktiviti aktiviti harian ku di Sungai Petani ,Kedah.Apalah daya ku sekadar yang mampu membangkai di rumah membuat kerja part time jaga bilik di rumah.Di samping itu,terdapat jugak aktiviti yang berfaedah dan bermanfaat,mari kita korek dan usha.Hehe.sory ayat skema ckit(sikit).

TURN ON


TRIP KE PENANG
Duk berbincang di dalam apartmen untuk aktiviti hari seterusnya.hehe
Dekat Georgetown lepak depan balai polis bukan ada pasai haha
Yang duk depan baju putih tu nama dia mad.Dia memang macam tu.haha

Pakat pakat duk berposing atas bukit bendera.haha
                              
Haha bergambaq time lepak dekat dekat gurney
haaa nindiaa Air Terjun Titi Kerawang.


FASILITATOR SMK BONGOR

Banner selangkah ke menara gading SMK Bongor(bukan bongoq)

Time ni abg kimi dok ajaq depa nynyi time ice breaking.haha

Nindia abg hidayat bagi direction kat hampa.:P


HAHA depa main game boom boom hambik kena ayaq kopi campuq kunyit.


Abang abang fasi yang hensem.hehe


Kami lepak kat cs buat reunion lah.

No comments:

Post a Comment