Monday, 16 May 2011

Modern vs Hulu

Asal aku bangun pagi jaa..,truih kna bletiaqq..
OOPPSSS.,CORRECTION
Asal aku bangun tgh hari jaa..,truih kena bletiaqq.

MAMA: niii!!hg bila nk siap mnatang2 borang pa suma tuee..
ABAH  : dia duk reja dagn book(fb)tu apa pon xsiap..hg pi buat laaa jgk.
AKU    : haihhh!!(buat teruk)masalah dia printer elok.,smua siap..

nindia duk nmpak dah punca tarang tang tang..sudah terang lagi bersuluh.pkiaq mai la zaman moden aih smua pkai komputer plus internet.aku rasa kalau xdak dua2 nie pakat  xmasuk U paaaa..tara offer letter pon nk kna print sndiri.sepp nk mampuih Universiti..tapi xpa.apa apa pon 30 HB nie

WELCOME TO THE CENTER OF FOUNDATION STUDIES,INTERNATIONAL ISLAMIC          
                                                    UNIVERSITY MALAYSIA

                     GATEWAY TO THE GARDEN OF KNOWLEDGE AND VIRTUE




Sunday, 15 May 2011

fall in love???

Totally fell in love with NAJWA LATIF!!!oooppss AISHITERU too <3




Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…



walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru



Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan

Wednesday, 11 May 2011

kebelakangan ini

AWAS!

7 MAY 2011


  • kringgg!!!pagi2 lagi handnset dah buat hal..bajet dok jadi penggerak terunggul..(padahai dah set time nak bangun awai)pastu dok buat emo boleh..arum mengantuk nak mmpuih..malam tu tidoq koi 5 pagi.tiduq blik laa.apa lagi..kui 12 fahmi duk buat call buleh..harem sungguh..suruh mai cs.nak pi pon payah sebab besan makpak aku nak mai.buat makan2 besaq..last2 pi tesco lepak kat p1wimax bersama zarief sementara tunggu depa2 tu..(fahmi,fuzah,nabila,yasmin)okay lepas tu pi beli la barang2 nk bbq..pastu pikiaq nak blik then x jadi.haha.pi CS tengok crita THOR.best nak arom arh...bowling then KFC.smua nya bersama nurhazirah mahzan.bes bes...,>_<.balik ja CS truih pi BBQ di rumah syed.best gila enjoy bbq nie.,jumpa membe2 duk buat reja sakai tgkap gmbaq tgh jalan.HAHAHA


8 MAY 2011

  • POOOMMMM!pak aku bkak pntu pkui 9 pgi..dgn kain pelekat tgk kat luaq addwin dgn fahmi mai.depa ajak pi pklong..okay depa pi dulu..lpas bersiap pa smua pi la pklong..tgok depa haram x dak..keling sgguh,nsib abik jumpa dgn teddy,kak pah dgn nas rara..lepak dgn depa..depa duk bincg nk pi colege pa ntah kat mlaka..ZZZZ.ptg tu pi BBQ..x dua hari berturut turut lagi..deret BBQ..nk smbut besday amat pnya pasai..yg hadir(aku,fahmi,amar,syafiq,kimi,farhana,fuzah,nabila,yasmin,piqah)duk main tepung..belemoih abehh...nk kemas rumah balik..,mmg bnyk reja jugak la jadinyaaa...nk dijadikan cerita masa nak blik..,baru kat sri gedong minyak motor hbes..ank kna pth balik amek botoi.dah buh minyak pastu.tiba tiba..................ada WAJA brake mengejut..aku pon brake ar pakai brake depan,.kebetulan jalan plak berayaq..macm paria melelong sperti kucing dijentik telinga..BOOMM...jatuhhh..nasib baik xdak kreta mai ke arah aku..si Yasmin ni lah duk tolong aku..sbb dia duk beremba dgn aku..shit2.dia call fahmi mai amek aku n hntaq kat rumah..blik kna beletiaqqqqqq..

Tuesday, 3 May 2011

PASSWORD

  • haaa!!!.ni aku duk panaih ni...
  • blog lama duk wat terlupa password plak..
  • mangkaq sgguh...nak kna start balik dari mula..
  • NI UN atas pertolongan makhluk bernama iera tu..
  • kalau tak duk blurr lagutu laa...


APA APA pon -,-